Hjerteformet vedhæng i sølv

$86,87

Metal: Sterling sølv
Ædelsten: Round, diamond cut, 1,3 x 1,3 x 0,1 mm, varmebehandlet.
Designer: Kitaa – Gemstones of Greenland

På lager

Varenummer (SKU): J0023 Kategorier: ,
Beskrivelse

Hjerteformet vedhæng i sølv. Sølvvedhænget er sat med tre smukke grønlandske ædelsten.

 

Det hjerteformet vedhæng i sølv med grønlandske ædelsten sidder i en sølvhalskæde. Sølvhalskæden måler 42 cm og  kan justeres med yderligere 5 cm.

 

Bemærk, at alle vores grønlandske ædelsten er unikke i farve og struktur. Det gør, at hvert produceret smykke er unikt. Det betyder, at når du køber et smykke, får du mulighed for at vælge smykket efter hvilke ædelsten, der passer bedst til dig.

 

Modellen på billederne bærer et tilfældigt udvalgt smykke, så du kan få en fornemmelse af størrelse og form af smykket, når du bærer det. Når du bruger muligheden select gemstone, vil du se et billede af det specifikke smykke, du har valgt ædelsten efter. Fordi alle ædelsten er unikke, og kan spores hele vejen fra mine til marked, er det kun muligt at vælge et styk. Ønsker du at købe mere end et smykke, skal du blot vælge endnu en variant af smykket.

 

Vi elsker, når det uperfekte bliver perfekt, og er sikre på, at du også kan finde et smykke med en ædelsten, som er lige dig.

 

Oprindelsescertifikat

 

Med hvert smykke modtager du et oprindelsescertifikat. Det er en garanti for, at ædelstenen er udvundet i Grønland og med specifikationer på ædelstenen i smykket. Læs mere her