Inuit inspireret sølv armbånd af Camilla Lennert

$124,37

Metal: Sterling sølv
Ædelstenene: Pear shape, cabochon cut, 9 x 6mm, varmebehandlet
Designer: Camilla Lennert

På lager

Varenummer (SKU): BMK3861-1 Kategorier: ,
Beskrivelse

Sølv armbånd designet af Camilla Lennert. Camilla har fundet stor inspiration til sine smykker fra de traditionelle inuit tatoveringer.

 

Bemærk, at alle vores grønlandske ædelsten er unikke i farve og struktur. Det gør, at hvert produceret smykke er unikt. Det betyder, at når du køber et smykke, får du mulighed for at vælge smykket efter hvilke ædelsten, der passer bedst til dig.

 

Modellen på billederne bærer et tilfældigt udvalgt smykke, så du kan få en fornemmelse af størrelse og form af smykket, når du bærer det. Når du bruger muligheden vælg din ædelsten, vil du se et billede af det specifikke smykke, du har valgt ædelsten efter.

 

Fordi alle ædelsten er unikke, og kan spores hele vejen fra mine til marked, er det kun muligt at vælge et styk. Ønsker du at købe mere end et smykke, skal du blot vælge endnu en variant af smykket.

 

Vi elsker, når det uperfekte bliver perfekt, og er sikre på, at du også kan finde et smykke med en ædelsten, som er lige dig.

 

Oprindelsescertifikat

 

Med hvert smykke modtager du et oprindelsescertifikat. Det er en garanti for, at ædelstenen er udvundet i Grønland og med specifikationer på ædelstenen i smykket. Læs mere her